Tryggere på scenen 13.01.19

_MG_0401_red.jpg
_MG_0401_red.jpg

Tryggere på scenen 13.01.19

950.00

Har du et ønske om å fremføre med større grad av frihet og trygghet?

Bli med meg 13. januar 2019!

Quantity:
Add To Cart

Velkommen til en workshop som vil gi deg gode redskaper for hvordan du kan takle nerver på scenen! Jeg har ingen tryllestav, men jeg er sikker på at du kan bruke lærdommen fra kurset til å jobbe videre.

Jeg har selv slitt med sceneskrekk, og har brukt flere år på å overvinne den. Hadde jeg bare visst det jeg vet i dag...! Jeg jobber ofte med sangere som opplever disse utfordringene, og ønsker å dele det jeg kan og har erfart -  med DEG.

Stikkordet for dette kurset er "low key". Vi skal senke terskelen for å stå frem, ha det gøy, le sammen og ha en fin ettermiddag! Dette passer for alle som ønsker å bli tryggere på å synge foran andre, nedre aldersgrense er imidlertid 16 år. Både nybegynnere og erfarne sangere er velkomne. Fokuset er ikke på sangteknikk. 

Kursplan
13:30 - 16:00: Workshop på Øvingshotellet med småpauser etter behov. Mentale verktøy og synging (sammen og etter tur)! Jeg sender sangen vi skal jobbe med i  god tid før kurset. Fint om du lærer deg sangen sånn ca. utenat! :)
16:00 - 17:00: Pause. Få deg en matbit, eller ta turen direkte til Syng karaokebar (5 minutters rusletur fra Øvingshotellet).
17:00 - 18:00: Privat karaokerom på Syng (kun oss). Vi synger sammen, alene - her er alt opp til oss! Du får én enhet drikke (kaffe/brus/øl/vin) med på kjøpet! 

Pris:
950,-
Prisen inkluderer
- enkel servering (frukt/kaffe/te) under workshopen
- undervisning 2,5 timer
- karaokerom + én enhet drikke på Syng.
Påmeldingen er bindende. 

SVÆRT BEGRENSET ANTALL PLASSER!

10 % STUDENTRABATT (rabattkode STUDENT2018 ved utsjekk)