Gavekort solo sangtimer - sendes i posten

Untitled design (6).png
Gavekort PDF (2).png
Gavekort PDF (1).png
Untitled design (6).png
Gavekort PDF (2).png
Gavekort PDF (1).png

Gavekort solo sangtimer - sendes i posten

from 400.00
Type:
Betalingsalternativ:
Quantity:
Gå til betaling

Om gavekortene

Drop in timer og klippekort kan bestilles som gavekort. Du får det fysiske gavekortet tilsendt til postadressen du oppgir. Porto- og ekspedisjonsgebyr er 39 kr. Gavekortene er gyldig i 6 måneder. Eventuelle klippekort må være påbegynt innen utløpsdato.

Personen som har fått gavekortet kan bestille timen sin over nett eller ta direkte kontakt med meg. 

Soloundervisningen foregår på Øvingshotellet på Grünerløkka i Oslo. Jeg underviser også via Skype eller FaceTime. Undervisningen passer for alle, uavhengig av musikalsk sjanger og sangteknisk nivå. 

  • Drop in-timer passer for den som ønsker å prøve sangundervisning, og for deg som trenger input f. eks fremfor en audition eller sceneopptreden. 
  • Solo fast klippekort passer for den som kan sette av et fast tidspunkt og som ønsker å jobbe målrettet over en periode. Det faste tidspunktet avtales nærmere. Intervallene kan variere fra ukentlig til f. eks månedlig, og klippekortets gyldighet fastsettes avhengig av intervallene mellom timene. Finnes i variantene 50 min x 10, 50 min x 5 og 30 min x 10.
  • Solo flex klippekort passer for den som ønsker en mer fleksibel ordning. Eleven booker enkelt timene sine selv gjennom et online bookingsystem. Finnes i variantene:
    • 50 min x 10 (gyldig i 6 måneder fra første bestilte time)
    • 50 min x 5 (gyldig i 3 måneder fra første bestilte time)
    • 30 min x 10 (gyldig i 6 måneder fra første bestilte time)