Gavekort solo sangtimer - PDF

Untitled design (6).png
GAVEKORT.jpg
Untitled design (6).png
GAVEKORT.jpg

Gavekort solo sangtimer - PDF

from 400.00
Type:
Betalingsalternativ:
Quantity:
Gå til betaling

Om gavekortene

Drop in timer og klippekort kan bestilles som gavekort. Jeg sender gavekortet direkte til din e-postadresse innen kort tid uten ekstra kostnader. Gavekortene er gyldig i 6 måneder. Klippekortene må være påbegynt innen 6 måneder, og har deretter samme gyldighet som øvrige klippekort. 

Soloundervisningen foregår på Øvingshotellet på Grünerløkka i Oslo. Jeg underviser også via Skype eller FaceTime. Undervisningen passer for alle, uavhengig av musikalsk sjanger og sangteknisk nivå.

  • Drop in-timer passer for den som ønsker å prøve sangundervisning, og for deg som trenger input f. eks fremfor en audition eller sceneopptreden. 
  • Solo fast klippekort passer for den som kan sette av et fast tidspunkt og som ønsker å jobbe målrettet over en periode. Det faste tidspunktet avtales nærmere. Intervallene kan variere fra ukentlig til månedlig, og klippekortets gyldighet fastsettes avhengig av intervallene mellom timene. Finnes i variantene 50 min x 10, 50 min x 5 og 30 min x 10.
  • Solo flex klippekort passer for den som ønsker en mer fleksibel ordning. Eleven booker enkelt timene sine selv gjennom et online bookingsystem. Finnes i variantene:
    • 50 min x 10 (gyldig i 6 måneder fra første bestilte time)
    • 50 min x 5 (gyldig i 3 måneder fra første bestilte time)
    • 30 min x 10 (gyldig i 6 måneder fra første bestilte time)