GRIP DITT PUBLIKUM! Syng på scenen med overbevisning.

558091_430187393686076_634295916_n.jpg
558091_430187393686076_634295916_n.jpg

GRIP DITT PUBLIKUM! Syng på scenen med overbevisning.

2,250.00

Ønsker du å bli tryggere på scenen?
Vil du finne din scenepersonlighet?

Da er dette kurset for deg!

Quantity:
Add To Cart

20. og 21. oktober 2018 vil Marianne Pentha og Guro Høimyr gi deg redskaper for hvordan du kan synge uredd og uanstrengt på scenen, og med innlevelse og entusiasme. Å synge på scenen handler om å kommunisere med publikum. Men hvordan når du frem med budskapet? Hvordan griper du publikummet ditt?

Dette kurset passer for deg som har sunget lite eller mye på scenen, og som ønsker å bli enda mer bevisst på hvordan en gjennomtenkt «stage presence» kan forsterke din opptreden.

Hvordan ser du ut på scenen? Lukker du øynene? Hvor har du hendene? Det er ikke alltid så lett å se seg selv utenfra. Vi har alle våre vaner, og på kurset skal vi jobbe med bevisstgjøring av scenespråk og dialog rundt dette. I tillegg skal vi jobbe med tekstformidling, fokus og nervøsitet. Alle deltakere vil også få ca. 20 minutter individuell coaching foran gruppa, der Marianne og Guro veileder deg. I tillegg til din egen sesjon, kan du også lære svært mye av å se andre få undervisning. Formålet er å hjelpe deg med sceneuttrykket ditt, men du kan også jobbe med sangtekniske utfordringer hvis du heller ønsker det. Valget er ditt! Du forbereder en sang du ønsker å jobbe med som utgangspunkt. Vi anbefaler at du tar med instrumental/karaoketrack eller liknende. Alle stilarter er like velkomne.

Kursplan

Lørdag 20.10 kl. 10:00-  16:00
- Scenetilstedeværelse. Interaktivt foredrag med praktiske øvelser og dialog.
- Lunsj
- Individuelle sesjoner

Søndag 21.10 kl. 11:00 - 16:00
- Tekstfortolkning og formidlingsteknikk
- Lunsj
- Individuelle sesjoner
- Oppsummering

Enkel servering underveis

Praktisk informasjon

- Pris: 2250,-
- Påmeldingen er bindende
- Aldersgrense 18 år

Om Marianne og Guro

Marianne Pentha har utdannelse fra blant annet musikal-og artistlinjen ved Bårdar Akademiet, og har de siste 12 årene levd av å synge. Hun begynte sin karriere som korist i et soulkollektiv ved navn The Groove experience, og derfra gikk ferden videre til store koristoppdrag for artister som Maria Haukaas Mittet, Noora Noor, Vinni, Jarle Bernhoft og Sivert Høyem, for å nevne noen. I tillegg har hun vært flittig brukt som korist både i TV- og studiosammenheng

Guro Høimyr er autorisert pedagog i komplett sangteknikk (CVT) og musikkterapeut. Hun har utdannelse fra Universitetet i Oslo, Norges musikkhøgskole og Complete Vocal Institute. Hun jobber daglig med å hjelpe sangere til å overkomme  sangtekniske og fremføringsmessige utfordringer, uansett sjanger. Hun er opptatt av å skape trygghet i undervisningssituasjonen, og jobber både med uerfarne og profesjonelle sangere.