GRIP DITT PUBLIKUM! Syng på scenen med overbevisning.

558091_430187393686076_634295916_n.jpg
558091_430187393686076_634295916_n.jpg
sale

GRIP DITT PUBLIKUM! Syng på scenen med overbevisning.

2,450.00 2,750.00

Ønsker du å bli tryggere på scenen?
Vil du finne din scenepersonlighet?

Da er dette kurset for deg!

Quantity:
Add To Cart

12. og 13. oktober 2019 vil Marianne Pentha og Guro Høimyr gi deg redskaper for hvordan du kan synge uredd og uanstrengt på scenen, og med innlevelse og entusiasme. Å synge på scenen handler om å kommunisere med publikum. Men hvordan når du frem med budskapet? Hvordan griper du publikummet ditt?

Dette kurset passer for deg som har sunget lite eller mye på scenen, og som ønsker å bli enda mer bevisst på hvordan en gjennomtenkt «stage presence» kan forsterke din opptreden.

Omtrent halvparten av kurshelgen vil sentreres rundt de enkelte deltakerne, i et masterclass-format. Alle får én individuell sesjon foran gruppa begge dager, der formålet er å få konstruktive råd slik at du kan jobbe videre med sceneuttrykket ditt. I tillegg til din egen masterclass, kan du også lære svært mye av å se andre få undervisning. Til denne delen av kurset forbereder du en sang. Alle stilarter er like velkomne. Vi anbefaler at du tar med instrumental/karaoketrack eller liknende. Mikrofon, enkelt lydanlegg og piano finnes på stedet.

Vi har kun plass til et begrenset antall deltakere! Melder du deg på før 1. september er prisen 2450 kr. Etter dette stiger prisen til 2750 kr.

Kursplan

Kursplan (med forbehold om små endringer)


Lørdag  kl. 10:00 - 16:00

  • Masterclass 1: Alle fremfører sin forberedte sang. Fremføringen filmes til bruk i fortsettelsen etter lunsj.

  • Om scenetilstedeværelse. Samtale og praktiske øvelser.

  • Lunsj

  • Fortsettelse masterclass 1: Tilbakemeldinger på morgenenes fremføringer.


Søndag  kl. 11:00 - 17:00

  • Tekstfortolkning og formidlingsteknikk

  • Prestasjonsforberedelse

  • Lunsj

  • Masterclass 2

  • Oppsummering

Enkel servering underveis

Praktisk informasjon

- Pris ved påmelding før 25. august: 2450,- (ved påmelding etter denne datoen er prisen 2750,-)
- Påmeldingen er bindende
- Aldersgrense 18 år

Om Marianne og Guro

Marianne Pentha og Guro Høimyr holder dette kurset sammen for andre gang, etter oppfordringer og svært gode tilbakemeldinger. De har både studert sammen og sunget sammen på scenen. Vinteren 2019 var de dessuten dommere i den nye sangkonkurransen «All Together Now» på TVNorge

Marianne Pentha har utdannelse fra blant annet musikal-og artistlinjen ved Bårdar Akademiet, og har de siste 12 årene levd av å synge. Hun begynte sin karriere som korist i et soulkollektiv ved navn The Groove experience, og derfra gikk ferden videre til store koristoppdrag for artister som Maria Haukaas Mittet, Noora Noor, Vinni, Jarle Bernhoft og Sivert Høyem, for å nevne noen. I tillegg har hun vært flittig brukt som korist både i TV- og studiosammenheng

Guro Høimyr er autorisert pedagog i komplett sangteknikk (CVT) og musikkterapeut. Hun har utdannelse fra Universitetet i Oslo, Norges musikkhøgskole og Complete Vocal Institute. Hun underviser amatørsangere såvel som profesjonelle utøvere. Guro er grunnlegger av UNIK vokalakademi, og har jobbet som sangpedagog på Teaterhøgskolen (KHiO). I tillegg jobber hun med den prisbelønte skolerevyen på Elvebakken videregående skole, korledelse og egen sangutøving.