Solo klippekort

_MG_0344_red.jpg
_MG_0344_red.jpg

Solo klippekort

from 750.00
Type:
Betalingsløsning:
Quantity:
Gå til betaling

Jobb målrettet med stemmen din over en periode - akkurat når det passer for deg. Du bestiller timene dine på egenhånd gjennom et enkelt og praktisk online bookingsystem. Hvis ønsker å en drop in-time før du bestiller klippekort, kan du bestille en slik time i bookingkalenderen min

Betalingsalternativer: 

  • Betal her og nå: Du kjøper du hele klippekortet via trygg netthandel.

  • Delbetaling: Klippekortet koster fortsatt det samme, det er ingen ekstra gebyrer. Du betaler 1/4 av beløpet via trygg netthandel. Videre vil du få tilsendt faktura for restbeløpene én gang i måneden eller etter avtale. Du kan også delbetale med kort eller Vipps når vi treffes til time.

  • Ønsker du annen nedbetalingsplan eller har du andre spørsmål knyttet til undervisningen, kan du kontakte meg.

Studentrabatt

Få 10 % rabatt ved bruk av promokode STUDENT2018 i betalingsvinduet. NB: rabatten gjelder for heltidsstudenter ved universitet eller høgskole med gyldig studentbevis.

Om undervisningen

Soloundervisningen finner sted på Øvingshotellet på Grünerløkka i Oslo. Jeg underviser også via Skype og FaceTime hvis du ikke befinner deg i Oslo.

Utgangspunktet for din personlige sangundervisning/stemmetrening er en sang eller noen strofer du tar med deg. Mange liker å ha med seg et backingtrack fra f. eks Spotify, Wimp, YouTube eller iTunes. Jeg kan også akkompagnere deg på piano hvis du tar med deg melodilinje/tekst med akkorder.

Tenk gjennom på forhånd om det er noe konkret du ønsker å utforske eller mestre bedre med sangen du har tatt med. Kanskje du er en erfaren sanger som vet nøyaktig hva du vil jobbe med. Eller så har du ingen anelse, og synes det er vanskelig å ta stilling til dette. Det kan likevel være lurt å tenke over hva du vil ha ut av sangtimen din. Eksempler på ting vi kan jobbe med er rent sangtekniske utfordringer, som at du vil nå den høye tonen – eller at du vil synge med mer kraft/mindre kraft. Vi kan også arbeide med tolkning og formidling. Ut fra dine behov lager vi en videre strategi for timen. Jeg vil gi deg konkrete instruksjoner og alltid ha stor respekt for ditt personlige uttrykk.