Fikk faktisk tro på at jeg kan lære meg å bli en god sanger hvis jeg går ordentlig inn for det! Det hadde jeg ikke trodd!
— Tidligere kursdeltaker

Komplett sangteknikk kan gi deg nyttige verktøy slik at du kan bruke stemmen nøyaktig slik du ønsker - uten heshet og slitasje. Du kan oppdage nye måter å bruke stemmen på og utforske muligheter du ikke trodde du hadde.

Ønsker du å lære mer om dette i teori og praksis?
Da bør du bli med på et av mine grunnkurs!

Det kreves ingen forkunnskaper og både uerfarne og profesjonelle sangere er velkomne. Kursene kan være et fint supplement til solo sangundervisning/stemmetrening, eller være en kickstart for deg som ønsker å begynne. Det passer også for deg rett og slett bare er nysgjerrig på komplett sangteknikk. 

Kursvarianter

Workshop

Dette er et introduksjonskurs som varer i 5 - 6 timer. I den første delen av kurset får du en grunnleggende innføring i komplett sangteknikk, både teoretisk og gjennom praktiske gruppeøvelser. På kursets siste del får hver deltaker veiledning i en 20-minutters sesjon foran gruppa. 

Teorikurs

Teorikurset varer i 3 timer, og består av workshopens første del. 

Helgekurs

På et helgekurs får du et dypdykk i sangteknikk. Du får både teori, praksis og egen coaching gjennom hele helgen. Ofte fordyper vi oss også i et tema - f. eks vokaleffekter eller formidlingsteknikk. 

Skreddersydde kurs

Lyst på ny input? Jeg skreddersyr gjerne et kurs til blant annet kor og bedrifter. Jeg har tidligere holdt kurs for vokalgrupper, lærere mm.  Kontakt meg for et uforpliktende tilbud.

Gjestelærere

Jeg samarbeider med dyktige gjestelærere fra inn- og utland, og i blant setter vi opp kurs sammen. Opplev den unike muligheten av for eksempel å bli undervist av Belgias råeste "effektmonster" eller en musikalartist fra Nederland! I november 2016 hadde jeg eksempelvis besøk av metallsangeren Davidavi "Vidi" Dolev til stor begeistring fra deltagerne. I april 2018 holder jeg kurs med sangeren Marianne Pentha, som tok Norge med storm etter sin opptreden i første sesong av The Voice. 

Fremtidige kursdatoer