Har du lyst til å lære deg å synge med de råeste vokaleffektene?
Har du en konkret stemmemessig utfordring du vil få hjelp til å løse?
Er du klar for å kunne synge uten å bli hes?

 Davidavi "Vidi" Dolev gjester UNIK vokalakademi for andre gang i 2018. Han er klar for å servere oss et lærerikt og inspirerende helgekurs! Dette vil du ikke gå glipp av! 

Om Vidi og Guro

Davidavi "Vidi" Dolev er en av Israels råeste vokalister og autorisert sangpedagog i komplett sangteknikk. Han turnerer verden over og synger i band som "Omb", "Jenny and the Gunned Down Horses" og "Seventh Station". Han er en svært ettertraktet sangpedagog i inn- og utland, og er spesialisert på røffe vokaleffekter. Guro Høimyr er autorisert sangpedagog i komplett sangteknikk og driver UNIK vokalakademi. Hun er også utdannet musikkterapeut fra Norges musikkhøgskole. 

Hva lærer du?

Du får en kort innføring i komplett sangteknikk. Deretter vil vi demonstrere og forklare de ulike vokaleffektene mer detaljert. Er det mulig å growle en hel konsert uten å bli hes? Ja... og vi forklarer hvorfor! Det blir også praktiske utprøvinger. Etter denne dagen vil du ha fått et godt grunnlag og forståelseshorisont for å kunne delta i masterclass dagen etter. 

Neste dag får hver deltaker ca. 20 minutter individuell coaching foran gruppa. I tillegg til din egen sesjon, kan du også lære svært mye av å se andre få undervisning. Du forbereder en sang eller noen fraser du har lyst til å jobbe med. Du trenger ikke nødvendigvis å jobbe med vokaleffekter. Alle vokale utfordringer er relevante og alle stilarter er like velkomne! Vi anbefaler at du tar med instrumental/karaoketracks eller liknende. Du kan velge å kun delta på denne dagen hvis du har vært på kurs med oss tidligere.

Om komplett sangteknikk

Komplett sangteknikk er utviklet etter mange års forskning av den danske sangeren og stemmeforskeren Cathrine Sadolin. Det er en logisk og sunn teknikk som setter stemmen i system. Hovedbudskapet er at samtlige stemmelyder kan produseres på en sunn måte, og det skal alltid kjennes behagelig å bruke stemmen. Det heter “komplett” nettopp fordi teknikken dekker alle lyder, uavhengig av musikalsk stilart.

MELD DIN INTERESSE!

Datoene for kurset vil annonseres snarlig og påmeldingen åpner like etter. Du kan melde din interesse for kurset allerede nå:

Navn *
Navn
10% (1).png