29. august starter jeg opp et nytt UNIKT vokalkurs i Oslo!

Jeg heter Guro og jeg ønsker å invitere deg til kurs i komplett sangteknikk! Kurset består av 6 samlinger á 2,5 time annenhver tirsdag med oppstart 29. august 2017.

Kurset passer for alle som vil lære mer om stemmen. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper! Både nybegynnere og erfarne sanger vil få utbytte av kurset. Dette er noe av det du lærer:

 • Støtte - sangerens "motor". Når du lærer å kontrollere utpusten, kan du holde lange fraser og nå flere høye/dype toner. Motoren er ofte bedre kjent som det å synge med magen. Her lærer du hva dette innebærer, helt konkret.
 • Å synge både "soft" og med skikkelig power. Gjennom et dypdykk i de fire girene i stemmen lærer du hvordan. Girene kalles neutral, curbing, edge og overdrive. 

I tillegg får du ca. 20 minutters individuell coaching foran gruppa to ganger i løpet av kurset. Du forbereder en sang, og står fritt til å velge hva vi skal fokusere på! Alle sjangre er dessuten varmt velkomne.


Melder du deg på innen 15. juli får du en gratis sangtime (30 min) på kjøpet!


Fordelene med gruppeundervisning

 • Du lærer av å se andre få coaching
 • Du innser at det ikke bare er deg som har sangtekniske utfordringer
 • Det er BILLIGERE og mer økonomisk enn solotimer
 • Du blir kjent med andre som deler din interesse
 • Du har muligheten til å bryte barrierer knyttet til sceneskrekk
 • Grupper er rett og slett morsomt!

Jeg har fått gruppeundervisning under hele min utdannelse, og jeg kan nikke samtykkende til alle punktene over. :)

Og - jeg vet at de fleste er nervøse for å synge foran andre. Derfor er gruppa er liten, det er plass til max 6 per kurs. Jeg legger dessuten stor vekt på å skape et trygt "laboratorium" der vi kan lære av hverandre og applaudere alles fremskritt! Hver sanger er UNIK! Sammen skaper vi en støttende atmosfære, fremfor å dømme og å sammenlikne oss med hverandre. '


Kursplan

Kurset består av 6 samlinger a 2,5 time. Vi møtes annenhver tirsdag kl. 18:00 - 20:30 f.o.m. 29. august.

 • 29.8
  Velkommen + presentasjonsrunde. Introduksjon til komplett sangteknikk: grunnprinsipper for stemmebruk, stemmens fire gir, klangfarge og vokaleffekter.
 • 12.9
  Alle synger en selvvalgt sang og får 20 min. coaching
 • 26.9 
  Vi fordyper oss i hva støtte (sangerens "motor") egentlig handler om. Halve gruppa får ca. 20 minutter individuell coaching.
 • 10.10
  Vi fordyper oss resten av grunnprinsippene for stemmebruk: nødvendig twang, kjeveposisjon og leppespenninger. Halve gruppa får ca. 20 minutter individuell coaching.
 • 24.10
  Shout it out loud! Vi blir bedre kjent med ”power-girene” som kalles Overdrive og Edge. Halve gruppa får ca. 20 minutter individuell coaching.
 • 7.11
  Vi lærer teknikkene for å synge i de mer myke girene Neutral og Curbing. Vi tar for oss det å navigere mellom de ulike girene. Halve gruppa får ca. 20 minutter individuell coaching. Til slutt oppsummerer vi kurset og sier god jul! OG: hvis det er stemning for det, drar vi på karaoke! 

Guro Høimyr portrett.jpg

Hvem er jeg?

Jeg heter Guro Høimyr og er autorisert lærer i komplett sangteknikk. Jeg har flere års erfaring i å undervise privatelever, grupper og holde kurs. I tillegg har jeg en mastergrad i musikkterapi, og har kompetanse i å hjelpe mennesker som står overfor ulike utfordringer. Jeg vet at alle kan bli bedre til å synge ved hjelp av konkrete redskaper og målrettet øving. Som sangpedagog underviser jeg absolutt alle som har et ønske om å bli bedre og tryggere sangere. Fra han som knapt tør å synge i dusjen til hun som lever av å synge på en scene. Jeg har selv hatt utrolig stort utbytte av komplett sangteknikk. En ny verden åpnet seg for meg, og jeg har lært meg å synge på måter jeg ikke trodde var mulige for meg. Helt uten å bli hes og kjenne ubehag i stemmen!