Skjermbilde 2018-03-04 kl. 17.47.56.png

Komplett sangteknikk kan gi deg nyttige verktøy slik at du kan bruke stemmen nøyaktig slik du ønsker - uten heshet og slitasje. Du kan oppdage nye måter å bruke stemmen på og utforske muligheter du ikke trodde du hadde.

Ønsker du å lære mer om dette i teori og praksis? Da er du velkommen til kveldskurs i komplett sangteknikk!

Når? 24.09.18 fra kl. 18 - 21!
Hvor? Øvingshotellet i Oslo. Adresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo.

Det kreves ingen forkunnskaper og både uerfarne og profesjonelle sangere er velkomne. Kursene kan være et fint supplement til sangundervisning, eller være en kickstart for deg som ønsker å begynne. Det passer også for deg rett og slett bare er nysgjerrig på sangteknikk. 

Komplett sangteknikk heter "komplett", fordi metoden inkluderer alle lyder den menneskelige stemme kan lage. Heavy metal? Opera? You name it. ;) Alt er kategorisert i et logisk system, og det finnes konkrete teknikker og triks for alle sounder. 

Under kurskvelden går vi gjennom komplett sangteknikk fra A til Å, med hovedvekt på grunnprinsippene og stemmens fire gir (vocal modes). Alle øvelser gjennomføres i fellesskap, så om du er litt sjenert, er dette midt i blinken. Alle deltakere får 15 % rabatt på én drop in-time eller 10 % på klippekort i etterkant av kurset (kan ikke kombineres med andre rabatter).