Tar nervene overhånd når du skal synge foran andre?
Har du et ønske om å fremføre med større grad av frihet og trygghet?

Velkommen til en workshop som vil gi deg gode redskaper for hvordan du kan takle nerver på scenen! Jeg har ingen tryllestav, men jeg er sikker på at du kan bruke lærdommen fra kurset til å jobbe videre.

Jeg har selv slitt med sceneskrekk, og har brukt flere år på å overvinne den. Hadde jeg bare visst det jeg vet i dag...! Jeg jobber ofte med sangere som opplever disse utfordringene, og ønsker å dele det jeg kan og har erfart -  med DEG.

Stikkordet for dette kurset er "low key". Vi skal senke terskelen for å stå frem, ha det gøy, le sammen og ha en fin ettermiddag! Dette passer for alle som ønsker å bli tryggere på å synge foran andre, nedre aldersgrense er imidlertid 18 år. Både nybegynnere og erfarne sangere er velkomne. Fokuset er ikke på sangteknikk. 


Neste mulighet annonseres snarlig.


Kursplan

  • 13:30 - 16:00: Workshop på Øvingshotellet med småpauser etter behov. Mentale verktøy og synging (sammen og etter tur)! Jeg sender sangen vi skal jobbe med i god tid før kurset. Fint om du lærer deg sangen sånn ca. utenat! :)

  • 16:00 - 17:00: Pause. Få deg en matbit, eller ta turen direkte til Syng karaokebar (5 minutters rusletur fra Øvingshotellet).

  • 17:00 - 18:00: Karaoke i privat rom på Syng! Vi synger sammen, alene - her er alt opp til oss! Du får én enhet drikke (kaffe/brus/øl/vin) med på kjøpet! 

Pris
950,-
Prisen inkluderer
- enkel servering (frukt/kaffe/te) under workshopen
- undervisning 2,5 timer
- karaokerom + én enhet drikke på Syng.

Påmeldingen er bindende. 

SVÆRT BEGRENSET ANTALL PLASSER!

Om kursholderen Guro Høimyr
Jeg er autorisert lærer i komplett sangteknikk, utdannet ved  Complete Vocal Institute. Jeg har i tillegg mastergrad i musikkterapi fra Norges musikkhøgskole og bachelorgrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Til daglig underviser jeg i sang, dirigerer kor og jobber som utøvende sanger. Som sanger har jeg bred erfaring fra scene og studio. Jeg har sunget i rockeband, koret på Øyafestivalen, vært solist i utallige vielser og holdt konserter med eget materiale. Det å kunne formidle gjennom musikk og å undervise, er noe av det beste jeg vet.