Jeg har tatt sangtimer hos Guro og er utrolig fornøyd og imponert over hennes kunnskap om sangteknikk. Jeg visste ikke at jeg kunne bruke stemmen min mye mer enn det jeg er vant til, og trodde jeg hadde begrensninger på hva jeg kunne synge av høye og lave toner. Etter sangtimer hos Guro lærte jeg teknikker for dette, og kan nå synge sanger som jeg ikke fikk til tidligere. Det åpnet virkelig for flere muligheter jeg kan bruke stemmen min på!
— Tonje Therese Hegge
Sangtimene hos Guro er både morsomme og lærerike. Fint å få hjelp til det man strever mest med, og etter bare noen få timer bemerket venner at jeg hadde fått en kraftigere stemme. Og ikke minst har jeg blitt sikrere på meg selv og min egen stemme. Dette anbefales for alle som er glade i å synge.
— Anne Hårsaker

Untitled design (10).png

Komplett sangteknikk er veldig naturlig, og for meg som er billedkunstner og alltid har jobbet med min egen stemme i arbeidene mine, var det fint å komme til sangtimer der fokuset ikke var bel canto, selvom det sikkert og kan være det, men hvordan jeg kunne bli mer trygg på mekanismene som er der naturlig i stemmen og hvordan ingenting egentlig er feil.

Jeg hadde følt meg litt låst i stemmen min da jeg kom til Guro, og fikk egentlig bare bekreftet og frisket opp i mange ting som jeg egentlig hadde erfart tidligere, slik at usikkerheten forsvant. Jeg tror alle kan ha nytte av komplett sangteknikk, om du er profesjonell utøver eller hobbysanger. Jeg har også anbefalt Guro til kolleger, nettopp fordi det ikke er en sjangerbestemt sangteknikk.
— Aurora Sandlilje

Du synger som en lerke, men først og fremst så lærer du fra deg på en måte som tar aktørene våre til nye høyder. Du får fram det beste i oss og gir musikalitet ny betydning.
— Elvebakkenrevyen 2014

Kompani Lerkefalk fikk musikalsk hjelp fra Guro Høimyr i forbindelse med teatermusikalen “TEKSHEK - dragen som ikke kunne sprute ild”. Hun jobbet svært effektivt og sørget for at både melodi, tekst og harmonier kom på et høyt musikalsk nivå. Guro Høimyr så fort våre behov og var god å samarbeide med. Vi benytter oss gjerne av Høimyr sin kompetanse igjen i fremtidige prosjekt.
— Thale Tornes, kunstnerisk leder og skuespiller

Veldig bra kurs! Fikk faktisk tro på at jeg kan lære meg å bli en god sanger hvis jeg går ordentlig inn for det! Det hadde jeg ikke trodd :-)
— Kursdeltaker introkurs