Fikk faktisk tro på at jeg kan lære meg å bli en god sanger hvis jeg går ordentlig inn for det! Det hadde jeg ikke trodd!
— Tidligere kursdeltaker - grunnkurs i komplett sangteknikk
Tusen takk for to fantastiske dager. Takk til Marianne, Guro og alle deltagerne for masse kunnskap og magiske øyeblikk!
— Tidligere kursdeltaker "Grip ditt publikum"

Kursvarianter

Workshop i komplett sangteknikk

Dette er et grunnkurs i komplett sangteknikk som varer i 5 - 6 timer. I den første delen av kurset får du en grunnleggende innføring i metoden, både teoretisk og gjennom praktiske gruppeøvelser. På kursets siste del får hver deltaker veiledning i en 20-minutters sesjon foran gruppa. 

Grunnkurs i komplett sangteknikk

Kurset varer i 3 timer, og består av workshopens (se over) første del. 

Helgekurs

På et helgekurs får du et dypdykk i sangteknikk. Du får både teori, praksis og egen coaching gjennom hele helgen. Ofte fordyper vi oss også i et tema - f. eks vokaleffekter eller formidlingsteknikk. 

Skreddersydde kurs

Lyst på ny input? Jeg skreddersyr gjerne et kurs til blant annet kor og bedrifter. Jeg har tidligere holdt kurs for vokalgrupper, lærere mm.  Kontakt meg for et uforpliktende tilbud.

Gjestelærere

Jeg samarbeider med dyktige gjestelærere fra inn- og utland, og i blant setter vi opp kurs sammen. Opplev den unike muligheten av for eksempel å bli undervist av Belgias råeste "effektmonster" eller en musikalartist fra Nederland! I november 2016 hadde jeg eksempelvis besøk av metallsangeren Davidavi "Vidi" Dolev til stor begeistring fra deltagerne. I oktober 2018 holdt jeg kurset “Grip ditt publikum” sammen med sangeren Marianne Pentha. Også dette kurset fikk svært positive tilbakemeldinger.