Vil du forbedre ditt sceneuttrykk?

Hadde det ikke vært herlig å stå på scenen, føle at du eier den og at du berører publikummet ditt? Jeg og Marianne Pentha inviterer deg, som ønsker å bli tryggere på scenen, til kurs der vi vil hjelpe deg med dette!

Det er ikke alltid så lett å se seg selv utenfra. Vi har alle våre vaner, og på kurset skal vi jobbe med bevisstgjøring av scenespråk og dialog rundt dette. I tillegg skal vi jobbe med tekstformidling, fokus og nervøsitet. Alle deltakere vil også få ca. 20 minutter individuell coaching foran gruppa, der vi veileder deg på nettopp det du trenger og ønsker av oss. 

Dette kurset passer for deg som:

- Har lite sceneerfaring, og ønsker å synge mer foran et publikum.

- Har mer sceneerfaring, og ønsker inspirasjon og påfyll

Marianne Pentha skal lede kurset sammen med meg, noe jeg er veldig takknemlig for at hun har takket ja til! Hun er en av de råeste vokalistene jeg vet om, samtidig som det ikke er en "divanykke" å spore hos henne. Dette er en UNIK mulighet til å få undervisning og veiledning av en veteran, med ekspertise i sangformidling. 

Marianne pentha

Marianne pentha

Marianne begynte sin karriere som korist i et soulkollektiv ved navn The Groove experience, og derfra gikk ferden videre til store koristoppdrag for artister som Maria Haukaas Mittet, Noora Noor, Vinni, Jarle Bernhoft og Sivert Høyem, for å nevne noen. I tillegg har hun vært flittig brukt som korist både i TV- og studiosammenheng. Men først og fremst er hun en vokalist som gjerne tar - og fyller - «center stage». Det virkelige løftet i hennes karriere kom med The Voice - Norges Beste Stemme (TV2 i 2012) hvor hun bergtok samtlige mentorer i tillegg til halve kongeriket med sin egen versjon av monsterhiten When love takes over. Senere har hun vært å se i Beat for Beat hele 3 ganger (2012, 2016, 2017) som vokalist i 3 uker for Sommeråpent på NRK1 (2016) og hun er for tiden travelt opptatt med varierte sangoppdrag, bandprosjekt og turneer. Marianne er med andre ord en vokalist som virkelig vet hva det er å stå på en scene, foran enten 20 eller 20 000 mennesker.

Vi håper du vil bli med oss i 2019!

DATOER FOR VÅR 2019 KOMMER!