Disse kursene er satt på pause inntil videre. Kan solotimer og enkeltstående dagskurs i stedet være noe for deg?

For hvem?

Dette kurset passer for alle sangere uavhengig av stilart og nivå. En profesjonell sanger kan få like mye ut av kurset som en nybegynner og vice versa. Både en klassisk sanger og en rockeartist kan begge finne verdifulle triks. Du trenger ikke å kjenne til komplett sangteknikk eller hatt sangtimer tidligere. Det eneste kravet jeg stiller til deg er at du har et ønske om å utvikle deg som sanger. Du må også forberede en sang du ønsker å jobbe med tre ganger i løpet av kurset.

”Å, nei! Jeg tør ikke synge foran andre!” Det er helt normalt å være nervøs for dette. Tro meg – jeg har selv vært der. Jeg kan berolige deg med at det ikke er prestasjon som er i fokus, men læring og utvikling. Dette er en ypperlig anledning til å trå ut av komfortsonen sin, face sin prestasjonskrekk – og forhåpentligvis overvinne den!

 

Kursinnhold

Undervisning i små grupper er en av de mest effektive måtene å lære på. Jeg har selv lang erfaring i å bli undervist på denne måten, Det har vært så givende at jeg vil gi opplevelsen videre til deg som ønsker å utvikle deg som sanger. Ikke bare får du individuell veiledning, men du kan også lære mye av å se andre få hjelp til å løse sine utfordringer.

Unike vokalkurs gir deg praktisk og teoretisk kjennskap til komplett sangteknikk i en gruppe med maksimalt 6 deltakere. Jeg legger stor vekt på å skape en trygg ramme og et ”laboratorium” der vi tør eksperimentere med stemmen og kan lære av hverandre. Du får en grundig innføring i grunnleggende sangteknikk, med hovedfokus på støtte (sangerens "motor") og stemmens fire "gir" (ulike måter å synge på). Kursinnholdet kan tilpasses underveis ut fra gruppas interesser.